Услуги на “1177 СТРОЙ” ЕООД

Основната дейност на фирмата ни е свързана със събаряне на сгради, изкопи и извозване на изкопананата земна маса. Може да се свържете с нас по всяко време, когато Ви предстои подготовка за строеж. Ако на обекта, който ще служи за строеж на ново съоръжение, има сграда или остатъци от обект, то ние ще се заемем изцяло с премахването на ненужните отпадъци и ще направим изкопните дейности.

Събаряне на сгради

Демонтажът и събарянето на цяла постройка представлява сложен процес, но такава необходимост възниква по различни причини. В повечето случаи да разрушиш вила или дом е необходимо тогава, когато собственикът се готви да строи на този парцел нов дом, по-модерен и удобен. Но понякога се събарят стари халета, складове, промишлени помещения, което е много по-трудна и продължителна работа.

Изкопни работи

Изкопаване на: канали, ями, основи за фундаменти, басейни,подземни гаражи,Събаряне на сгради (бутане, отстраняване на временни и постоянни постройки); Разчистване, заравняване, изкопаване на терени (масови изкопи)

Транспорт на земни и насипни маси

При извършването на изкопи от всякакъв вид, осигуряваме извозване на земни маси с наши тежкотоварни автомобили до легитимни депа за съхранение. Фирмата разполага с лиценз издаден от РИОСВ за извършване на дейности по транспортиране на земни маси на територията на град София

Пътна помощ

Денонощна Пътна Помощ на леки, лекотоварни и товарни автомобили за територията на град София

Извозване на строителни отпадъци

Фирмата извършва услуги по почистване, натоварване и извозване на строителни на територията на гр. София, околните градове и села.

Доставка на строителни и инертни материали

Фирма 1177 ЕООД организира специализирана доставка на строителни материали. Материалите ще бъдат транспортирани от склада за строителни материали до място, където клиентът пожелае.

Снегопочистване

Ние от 1177 ЕООД ще ви оттървем от неприятните последствия от снеговалежите през зимата и ви предлагаме професионално снегопочистване с модерна техника.

Доставка на инертни материали

Доставка до избран от клиента адрес със самосвали на: речен пясък, скална маса, филц, фракция, дренажен камък, земновлажен бетон, циментови замазки

Вертикална планоровка

Същността на вертикалното планиране е да се определят всички наклони, стълбища, подпорни стени, площадки, пътеки и подходи. С нея се дават коти на всички характерни точки на проектния терен и се планира начина на преодоляване на денивелацията. Осъществяването на вертикалната планировка започва след приключване на строителните дейности в двора и някои предварителни дейности като почистване на терена, прокарване на различни комуникации / ток, водопровод, тръби за поливна система, канализация и др./